OVER GEBR. NIJMAN

 

Na het afronden van de Land- en Tuinbouwschool belandde Cor in de meubelstoffering en Jos in de bloemen en planten. In 1984 zijn de gebroeders Nijman samen de uitdaging aangegaan en opende ze een winkel aan de Leeuwenstraat maar na verloop van tijd werd het verkeersbeleid in Hilversum op de schop gegooid en de bereikbaarheid bij de winkel werd steeds moeilijker.

 

Cor opende in 1992 zijn eigen zaak aan de Berlagelaan 81 in Hilversum- Noord en Jos bleef vooralsnog op de Leeuwenstraat. In 2003 deed zich voor Jos de mogelijkheid voor om een pand te betrekken in winkelcentrum Kerkelanden waar de bereikbaarheid vele malen beter was dus de stap werd snel gezet en zo konden Jos en Cor zich beide, vol overgave, concentreren op een eigen winkel.

 

Van stilzitten is geen sprake want de volgende uitdaging stond alweer voor de deur, de renovatie van het gehele winkelcentrum Kerkelanden dus…… op naar de verhuizing én inrichting van een nieuwe winkel in het winkelcentrum.  Beiden spreken zij hun dankbaarheid uit aan de klanten die altijd trouw “mee- verhuisden” en willen u van harte verwelkomen in de nieuwe winkel aan de Kapittelweg 149 waar Jos op dinsdag 18 oktober 2016 de deuren heeft geopend. De nieuwe winkel bevindt zich, rechts van de hoofdingang, tegenover de grote parkeerplaats waar u alle dagen van de week GRATIS kunt parkeren!.

Bloemenwinkel Kerkelanden

Bloemenwinkel Hilversum Noord

Speciale wens of gelegenheid?